onsdag, januari 28, 2009

Ha ha ha den äran...

Idag är man alltså ett år äldre. Känns bra faktiskt. Och alla Ni där ute - Tack för alla grattis! Mail, sms, kommentarer i bloggen etc etc...
Jättekul och jag blir så himla glad!

Hittills har min födelsedag varit jättebra.
Förutom vädret som är hur dåligt som helst idag. Snöslask som konstant kommer ner från en mulen himmel. Dessutom är vägarna helt igenslaskade så man får ofta vada genom enorma pölar när man ska korsa gatorna. Usch! Dessutom stannade inte bussen på rätt hållplats fast jag plingade. Utan jag fick hojta att jag skulle av efter att jag såg "min" hållplats fara förbi utanför fönstret. Typiskt när vädret är så uselt!
Men imorgon ska vädret iallfall bli bättre och jag tror det ska hålla i sig över hela veckoslutet. Hoppas på det.

Imorse fick jag superlyxig frukost som M gjort. Våfflor med blåbär och hallon. Smoothie samt te. Mums!! Vi ägde inte ens ett våffeljärn tidigare, så det hade han gått och köpt dagen till ära! Synd man inte fyller år varje dag. Jag hade tagit sovmorgon också vilket var fantastiskt skönt! Istället för att skynda upp vid 5-tiden så sov jag till Lill-Snorpan vaknade och då kunde jag ändå ligga kvar med henne i sängen tills M kom och sjöng med tända ljus. Mysigt!

Ikväll blir det middag på en av våra kvarterskorgar. Ett av våra favoritställen i närheten av oss. Vi tar med oss Lill-Skruttan för vi har inte fixat någon barnvakt. Men en av de saker som är så bra med denna resturang är att man lätt kan ta med sig barn dit. De är urtrevliga och det finns plats för barnvagnen. Ser jättemycket fram emot det. Så nu ska jag ta och plocka ihop här på jobbet så jag hinner hem i tid. 



14 kommentarer:

Desiree sa...

Låter som du har fått en riktigt bra födelsedag hittills bortsett från snöslask och bussen som nästan åkte iväg från dig. M är verkligen gullig som fixade en riktig lyxfrulle till dig och såg till att inhandla våffeljärn och allt. Skönt även att du fick lite sovmorgon. Ha en riktigt trevlig middag ikväll.

Fröken Anki sa...

Stort grattis på födelsedagen!
Vad mysigt med en specialfrukost och sovmorgon på din dag.
Hoppas du får en fin kväll också!
kram

SweFlo sa...

Nej men GRATTIS! Vattuman som jag, det är kanon det. Fyller inte förens 11 februari, fast numera ser jag inte fram emot födelsedagar så mycket, jag har inte riktigt hunnit ikapp året riktigt tror jag. Hoppas du har en riktigt bra dag idag! Kram!

Annika sa...

Jättemysigt, Saltis!!
Och jag VET ju vilken restaurang ni gick till. Hoppas det smakade riktigt BRA!!
Vad fick du mer för kul grejjer? Våffeljärnet var ju en jättebra present!!
Idag skiner solen här, men det är isigt så skolorna öppnar 2 h senare.
KRAM!!!!

Anonym sa...

MEGA GRATTIS!!

Hurra, hurra, hurra!
Ett år äldre och förhoppningsvis ett års erfarenhet visare. :D

Hoppas att du får/fick en underbar dag!

Massor av kramar!!

Anonym sa...

GRATIIS!

Låter som en underbar födelsedags frukost!
Resturangen lät också härlig, så bra att ni kan ta med lill tjejen!

Marianne sa...

Å vad snäll han är M! Det var ingen sista-minuten-planering det inte! Så mysigt!

Och GRATTIS igen - även om det blev i efterskott.

KRAM!

Victoria sa...

GRATTIS i efterskott, vilken jättemysig morgon du hade, med våfflor och allt!
Det förtjänar du verkligen.
Kramar/Vic

Förresten, jag har mailat dig.

Emmama sa...

Mysigt mysigt! Vafflor ar ju supergott, ska hem och rota fram vart vaffeljarn imorgon nar jag kommer fran jobbet.. :)

Grattis ocksa i efterskott!

Kram kram!

Anne sa...

Åh, låter som den perfekta födelsedagen. Vilken mysig överraskning din M fixat och vad härligt det lät att få starta dagen sådär en vanlig vardag. Nu vet jag ju inte vad för restaurang ni var på,du skrev det går bra ta barn dig. Det tycker jag överlag är bra här i USA, rätt enkelt och odramatiskt ta med barnen på restauarng, på många ställen går det så bra och finns plats för det. Perfekt. Hihi, jag önskade grattis i förskott i ett tidigare inlägg. Missade sen riktiga dagen, så här kommer ett grattis i eferskott också så att jag kompenserat jag missade rätta dagen ;)
Kram!

Saltistjejen sa...

TACK ALLA NI för GRATTIS!!!!
Kram!!

Busliv sa...

Grattis i efterskott!

Anna, Fair and True sa...

VA!! Har du födelsedag den 28 januari??!! Jag med!! Grattis (i efterskott)!

Jag fick dock ingen frukost på sängen (fast hade krävt det om det varit helg) men däremot stod ett fint kort och en påse lyxpraliner från NK och väntade på mig i köket när jag ut ifrån duschen (Peter hade redan åkt till jobbet).

På kvällen lagade Peter en god middag till mig och vi hade en skön kväll (var tvungen att sitta med en jobbgrej någon halvtimme men det gjorde inte så mycket). Så allt som allt en bra födelsedag!

Stor kram!

Saltistjejen sa...

Busliv,
Tack!!


Anna,
hahaha heeelt otroligt! Samma födelsedag! Fast du är ju fortfarande ung!!! ;-)
Tycker Peter verkligen gjort en jättebra födelsedag till dig! Om han går till jobbet innan dig så är det ju lite väl mycket att begära fruksot på sängen.
Jag frågade M när han fyllde år i höstas om han ville ha frukost på sängen. Med tanke på att den då skulle serverats runt 5.30-6-tiden tackade han bestämt nej... ;-)
Kram!